Петък, 23 Септември 2022 18:12

Италианските данни, използвани за затваряне на света през пролетта на 2020г.

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Италианските данни, използвани за затваряне на света през пролетта на 2020г., показват, че прекомерните смъртни случаи НЕ са причинени от разпространението на вирус

Има все повече доказателства, че вирусът SARS-CoV-2 е бил сред популациите преди предполагаемата дата на началото на „пандемията“. Въпреки това не се съобщава за прекомерна смърт ... докато не беше обявено извънредно положение.

Има изключително подробни ежедневни данни за смъртните случаи в Италия – вероятно най-подробните налични данни откъдето и да било по света.

Предположения, извлечени от тези данни от Ломбардия, Италия – включително прогнози за случаите и процента на смъртност от инфекцията – формираха основата на Covid политиките, въведени в началото на 2020 г. първо в Обединеното кралство, а след това се разпространиха в целия свят

Въпреки това, използвайки същите тези данни за периода февруари – май 2020 г., Джонатан Енглер демонстрира как данните показват, че не разпространението на вирус, а по-скоро здравните политики, администрацията на здравеопазването и социалните грижи са повлияли на смъртността в региона.

„Тези наблюдения със сигурност повдигат въпроси, които се нуждаят от отговор относно причините за високите нива на свръхсмъртни случаи в района на Ломбардия през пролетта на 2020 г.“, пише Енглер.

https://expose-news.com/2022/09/23/italian-data-used-to-shut-down-the-world-in-spring-2020/

 
Прочетена 136 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.