Събота, 12 Ноември 2022 08:41

80 млади канадски лекари починаха след пускането на ваксината - д-р. Макис моли CMA да разследва

Написана от
Оценете
(0 гласа)

80 млади канадски лекари са починали, откакто „ваксините“ срещу Covid-19 получиха спешно разрешение за „бърза деформация“ без никакви дългосрочни данни за безопасност или ефикасност.

 Краткосрочните данни, предоставени на одобряващите регулаторни здравни агенции по целия свят, се оказаха корумпирани, изпълнени с измамнически манипулации на данни и лошо управление на лабораторията, опасения за безопасността на пациентите и проблеми с целостта на данните, разкрити от подателя на сигнали Брук Джаксън от Pfizer, управляван от Ventavia място за изпитване фаза III .

Д-р Уилям Макис, MD ( гледайте нашето интервю тук за 32 смъртни случая на канадски лекар или вижте видеото по-долу), разследва и вдига тревога от пускането на „ваксините“ срещу Covid-19 през декември 2020 г. Д-р Макис определя „а млад лекар” като човек на възраст до 70 години, като се има предвид, че повечето лекари практикуват до 60-те и 70-те си години и като цяло са здрави хора.

Д-р Макис написа друго писмо до президентите на Канадската медицинска асоциация (CMA), д-р Алика Лафонтен и д-р Катрин Смарт, 15 октомври 2022 г., в което се загриженост за „внезапната смърт“ на 80 млади канадски лекари след разпространението на COVID -19 „Ваксини“ и мандати за ваксини. Първото му писмо до CMA относно 32 смъртни случая на млади лекари, временно свързани с пускането на ваксината, остана игнорирано.

 

https://brightlightnews.com/80-young-canadian-docs-died-since-vaccine-rollout-dr-makis-pleads-with-cma-to-investigate/

Прочетена 82 пъти Последно променена в Събота, 12 Ноември 2022 09:02

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.