Сряда, 12 Януари 2022 21:12

Репортер е ваксиниран с 3 дози, получава сърдечен арест на живо и още 5 на път за болницата и всичко се прикрива като несвързано с ваксината Covid... както обикновено: ВИДЕО

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Ваксинация: Репортер е ваксиниран с 3 дози, получава сърдечен арест на живо и още 5 на път за болницата и всичко се прикрива като несвързано с ваксината Covid... както винаги... Репортерът Рафаел Силва, взе третата доза от ваксината от Covid на 28 декември според публикацията му в социалната мрежа

Репортерът Рафаел Силва, очевидно здрав, от Alterosa Alerta Sul de Minas прие третата доза от ваксината Covid на 28 декември, според публикацията му в социалните медии , загуби съзнание и припадна (сърдечен арест ) на живо в понеделник (3/1) ), тоест след 6 дни от третата доза (при оценка на деня, в който снимката показва статуса ви на ваксинация в социалната мрежа).

Той вероятно ще бъде принуден да не коментира нищо за връзката с ваксините, ако иска да запази работата си, в края на краищата смъртоносните събития от ваксините Covid никога не могат да бъдат свързани с поддържането на лобито за ваксини „безопасно и ефективно“, като по този начин продължава процеса на ваксинация с масова психоза.

Той беше спасен от мобилната служба за спешна помощ (Samu) и откаран в болницата Humanitás. На път за болницата той получава пет сърдечни ареста. Въпрос, мнозина, които нямат тази бърза услуга, какво ще се случи? Рафаел Силва не е първият журналист, заблуден относно ваксините, за които се казва, че са „безопасни и ефективни“,  други журналисти и хиляди други  хора понасят удара.

В момента Рафаел Силва беше изписан от интензивното отделение този четвъртък (6). Той се възстановява в стая в болница Humanitas в Минас Жерайс. В информацията, е бил освободен от Kadu Lopes , колега на журналиста на телевизия Alt.

Тези хора, които са получили тези експериментални Covid инжекции , започват да падат като мухи по улиците, шофиране, летене на самолети и много други – те ще паднат и ще загубят съзнание или ще умрат, точно като този млад репортер, който имаше всичко пред себе си в само на 36 г. публично представи ваксината Covid в процес на разработка, чиито средносрочни и дългосрочни ефекти все още са неизвестни.

Причината, поради която телевизионният водещ е загубил съзнание и е претърпял пет сърдечни удара, вероятно е, че кръвта му се е превърнала в полутвърда поради инжекциите с "ваксина" с протеин , което е повече от документирано, че причинявакръвни съсиреци, тромбоза, перикардит, инфаркт, автоимунни заболявания и др.

Очевидно, когато кръвта спре да функционира като течност и започне да се превръща в твърдо вещество, тя вече не може да тече през кръвоносната система. В рамките на секунди мозъкът ви губи кислород и вие губите съзнание. Ето защо толкова много хора, които правят завидните инжекции със съсиреци, умират или припадат.

Не забравяйте, че повече от 4,7 милиарда души вече са били инжектирани с тези увреждащи мозъка, разрушаващи сърцето инжекции със съсиреци, според OurWorldInData.org. И всеки от тези хора ще бъде преследван и принуден да приема по-смъртоносни бустерни ваксини, отново и отново, докато се постигне глобалната програма за обезлюдяване (или ще спрем тази лудост, като спрем всички смъртоносни ваксини, като по този начин сложим край на пандемията).

Гледайте момента на събитието:

 

 

Източник: www.coletividade-evolutiva.com.br

Прочетена 7 пъти Последно променена в Сряда, 12 Януари 2022 21:55

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.