Печат на тази страница
Сряда, 12 Януари 2022 09:13

Световната здравна организация развя бялото знаме за бустерните ваксини

Написана от
Оценете
(0 гласа)

СЗО пусна изявление за ваксините срещу Covid вчера. Един ред се откроява:

стратегия за ваксинация, основана на повтарящи се бустерни дози с оригиналния състав на ваксината, е малко вероятно да бъде подходяща или устойчива.

Вместо това СЗО сега обещава/изисква ваксини въз основа на доминиращия щам Sars-Cov-2 в момента. Това обещание е празно, както всички останали, които здравните бюрократи и компаниите за ваксини са дали. Covid е по-бърз от учените.
В изявлението изрично се казва, че бъдещите ваксини срещу Covid трябва „да бъдат по-ефективни в защитата срещу инфекция, като по този начин намаляват предаването в общността“.
Две огромни точки, скрити в тези 11 думи:
Първо, те по своята същност са опустошителна критика на настоящия провал на ваксините срещу Covid да работят, както е обещано.
Второ, СЗО НЕ прилага този стандарт към ваксините срещу грип, които не спират и не се очаква да спрат предаването в общността. Защо да изисквате повече от ваксините срещу Covid? Единственият честен отговор е, че иРНК и ДНК Covid ваксините имат много по-тежки странични ефекти от грипните ваксини и следователно трябва да се придържат към много по-висок стандарт.
mRNA ваксините са загубени. Единственият въпрос е кога още колко хора ще бъдат увредени, преди обществените здравни власти да обявят капитулацията си.


https://alexberenson.substack.com/p/boosters-are-over/comments

https://www.who.int/news/item/11-01-2022-interim-statement-on-covid-19-vaccines-in-the-context-of-the-circulation-of-the-omicron-sars-cov-2-variant-from-the-who-technical-advisory-group-on-covid-19-vaccine-composition

Прочетена 81 пъти Последно променена в Събота, 15 Януари 2022 09:18
Administrator

Последните от Administrator